Wenkbrauwen verven met henna

De wenkbrauwen worden geëpileerd of gewaxt in de vorm die bij u past.

Het verven met henna is anders dan gewoon verven. Het verft niet alleen de haren maar ook de huid. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller. Henna blijft 2 weken op de huid zitten.

Gewone verf is om de haartjes kleur te geven. Bij henna kleurt de verf de haren en de huid waardoor je mooie strakke volle wenkbrauwen krijgt.

Henna is een natuurlijke kleurstof die je kunt gebruiken om je haar te verven. Ook voor de wenkbrauwen is henna een mooi product. Niet alleen de henna maar ook de producten die ik daarnaast gebruik zijn natuurlijk. Normale verf blijft ongeveer 3 weken zitten. De Henna verf blijft ongeveer 5 weken zitten in tegenstelling tot normale verf. De verf blijft 2 weken op de huid zitten. Henna hecht zich ook aan de huid waardoor de verf langer blijft zitten. Je krijgt volle en strakke wenkbrauwen.

Henna verf wordt als dikke pasta op de wenkbrauw aangezet. Henna geeft kleur af op de huid en de haren van de wenkbrauw. Het effect is een intensievere kleur. Hierdoor kunnen de gaten die evt in de wenkbrauwen zitten ook worden opgevuld.
Nazorg na het verven met henna waar je rekening mee moet houden:
• Gebruik geen olie producten rondom de wenkbrauwen
• Reinig de eerste 48 uur de wenkbrauwen alleen met water
• Wrijf niet over de wenkbrauwen bij het wassen van het gezicht
• Geen waterproof make-up op de wenkbrauwen