pH Formula Anti-aging peeling

Actieve en effectieve skin resurfacing solutions voor het behandelen van huidveroudering zoals anti-aging, pigmentveranderingen, een doffe matte huid en oppervlakkige tot medium diepe expressielijntjes. De pH Formula A.G.E. solution zijn speciaal geformuleerd als een geavanceerde anti-aging skin resurfacing behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

De Resurfacing werkt tevens dieper in het weefsel waardoor de werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Hierdoor wordt het probleem van binnenuit aangepakt.

De dag van de behandeling ziet de huid er strak en licht rood uit. Na 2-3 dagen gaat de huid vervellen.

Na een week ziet u het resultaat van de behandeling. Daarna heeft uw huid 2 weken nodig om het probleem van binnen op te lossen. De peeling wordt na 3 weken herhaald. Het advies is om een kuur van 3-6 behandelingen om het beste resultaat te bereiken. Na de kuur volstaat een behandeling 1x per 2 maanden om het resultaat te behouden.

Het is belangrijk om de huid voor te bereiden op de peeling met producten van pH Formula omdat er dezelfde werkstoffen inzitten als de peeling. Op deze manier bouwt de huid weerstand op. Na de peeling gebruikt u de producten om de huid te herstellen.

Age peel 1x

Age peel 3x

Age peel 6x