pH Formula chronische roodheid

Een chronische roodheid kan behoorlijk vervelend zijn. Dit kan komen door couperose of verbranding. Ook kan de huid rood aanzien door een bacteriële verstoring. De aandoening wordt vaak met zware medicatie behandeld, waardoor de weerstand van de huid achteruit gaat. Wil je een directe en minder schadelijke behandeling, dan is de Cr Resurfacing een behandeling voor jou. We gaan aan de slag om jouw huidprobleem aan te pakken. pH Formula staat voor skin resurfacing peelings in combinatie met actieve stoffen die de huid van binnenuit aanpakken.

Na een week ziet u het resultaat van de behandeling. Dan heeft de huid 2 weken nodig om het probleem van binnen op te lossen. De behandeling wordt na 3 weken herhaald. Het advies is om een kuur van 3-6 behandelingen voor het beste resultaat. Na een kuur volstaat een behandeling 1x per 2 maanden om het resultaat te behouden.

Het is belangrijk om de de huid voor te bereiden op de peeling met de producten van pH Formula omdat er in de producten dezelfde werkstoffen zitten als de peeling. Op deze manier bouwt de huid weerstand op.

Cr peel  1x

Cr peel 3x

Cr peel  6x