Merken

Be Mineral  Makeup

Dit is een zuivere make-up lijn en 100% natuurlijk. De minerale make-up bestaat uit slechts 3 ingrediënten bestaat namelijk: ijzeroxide, titaniumdioxide en mica. Hierdoor is de make-up niet alleen goed voor de huid, maar biedt ook een uv bescherming.

De make-up is een goede aanvulling  op de producten voor huidverbetering  omdat het geen parabenen en conserveringmiddelen bevat.

De make-up lijn bestaat uit verschillende producten: minerale poeders, bronzers, blushers, oogschaduws, concealers, lipgloss en highlighters.

Treatments Bodylijn

De body producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. De productlijnen hebben unieke geuren en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De collectie bestaat uit bad en body producten die de huid hydrateren en verzachten… ook erg leuk om cadeau te geven.

Nimue skin Technology

Bewezen resultaat in huidverbetering is Nimue skin Technology een allesomvattend cosmeticamerk voor wie bewust omgaat met huidverbetering, huidverjoning en huidproblemen. Tevens voor wie resultaat wil bereiken. De producten, behandelingen, antioxidatie, zonbescherming, herstellend vermogen van de huid. Effectieve werkstoffen van de natuur. Dit betekent dat ze bekend staan om hun werking op het gebied van huidproblemen en ontstekingen.

Dat gebeurt door middel van biotechnologie, deze methode maakt de werkstoffen krachtiger, waardoor de producten beter en nog dieper opgenomen worden in de huid. Zo worden de problemen en ook oorzaken van de huid aangepakt.

Wilt u een bepaald huidprobleem aanpakken, dan hebben we daarvoor op maat gemaakte treatments met tevens producten voor thuisgebruik.

Nimue producten:

 • vrij van conserveringsmiddelen
 • vrij van minerale olieen
 • vrij van  kustmatige kleur en  geurstoffen
 • vrij van parabenen
 • niet getest op dieren

Waarom Nimue

 • Geschikt voor de gevoelige huid
 • Refill systeem is milieuvriendelijk
 • Vrij van schadelijke stoffen
 • Huidverbeterend
 • Resultaat

De behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waardoor je resultaatgericht kan werken op huidproblemen.

pH formula

De huidverbetering van pH formula is gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pH formula producten uniek in huidverbetering. pH formula bevat actieve ingrediënten. De resurfacing peelings van pH formula werkt diep in het weefsel. De producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pH formula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formula waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en buiten wordt aangepakt. De unieke combinatie van ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie. De meeste producten hoeven na aanbrengen niet verwijderd te worden, ze blijven op de huid die ze zelf opneemt en verwerkt. Geavanceerde huidvernieuwingsmethodes werken van binnen naar buiten, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid huid helpen met een snel herstel.

De producten worden in de salon verkocht of u kunt ervoor kiezen om ze naar uw huis te laten sturen. Voor meer informatie over de producten kunt u kijken in de webshop

Voor vragen kunt u mailen naar info@beautysalondana.nl of bellen naar 06-47956172.

2B Bio Beauty

Een huidverbeteringsmerk voor de meest gevoelige en droge huid. Het is op basis van natuurlijke vruchtextracten. Nieuwe generatie verzorgingsproducten van 2B Bio Beauty vertragen huidveroudering en helpen bij oplossen van ontstekingen en huidoneffenheden. Dankzij hun hoogtechnologische en slim geformuleerde actieve bestanddelen beantwoorden de 2B Bio Beauty producten ‘natuurlijk’ aan de verwachtingen van de moderne vrouw en man, ongeacht leeftijd of huidconditie.

De producten helpen op een natuurlijke manier het beste huidresultaat te bereiken. Mooie producten met mooie resultaten.

Heeft u vragen over de producten of wilt u een advies welke producten bij uw huidconditie passen, dan kunt u een online huidadvies aanvragen via de website.

Voedingssupplementen van merk Blend New Day

 • Collageen supplement: collageen, hyaluronzuur, vitamine b en vitamine c
 • Versterkt je huid en lichaam van binnenuit
 • Zorgt voor vermindering van fijne lijntjes