pH Formula Pigment Peeling

De unieke pH Formula_Powerclay Formule welke verwerkt is in de M.E.L.A. Resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie.

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen. Het vernietigt op een effectieve manier de activiteit van het enzym terwijl de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijke afstoot van pigmentcellen wordt bevorderd. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden zichtbare resultaten behaald. ”Resurfacing” betekent: herstructureren van de huid, waarbij het probleem van binnen naar buiten wordt aangepakt. Deze peeling werkt niet alleen oppervlakkig maar gaat ook de diepte in met speciale werkstoffen.

Na de behandeling ziet uw huid er mooi, licht rood, en strak uit. Na 2-3 dagen gaat uw huid licht vervellen. Na 1 week ziet u het resultaat. Hierna heeft de huid 2 weken nodig om het probleem van binnenuit aan te pakken.

Het advies is om 3-6 behandelingen om de 3 weken te doen om het optimale resultaat te bereiken. Deze kuur kan 1x per jaar. Na de kuur kunt u deze behandelingen onderhouden door deze behandeling 1x per 2 maanden te doen.

Het is belangrijk om de huid voor te bereiden op de peeling met de producten van pH Formula omdat er dezelfde werkstoffen inzitten als de peeling. Op deze manier bouwt de huid weerstand op. Na de peeling gebruikt u de producten om de huid te herstellen

Mela peeling 1x

Mela peeling 3x

Mela peeling 6x