In de salon zijn er extra maatregels i.v.m. het corona virus. Bekijk ze hier

De unieke ph Formula _Powerclay Formule  welke verwerkt is in de M.E.L.A. Resurfacing behandelingen is een krachtige behandeling tegen hyperpigmentatie

De behandeling is speciaal ontwikkeld om het opstapelen van pigment in de opperhuid te verminderen .Het vernietigd op een effectieve manier de activiteit van het enzym terwijl het de celdeling in de opperhuid wordt versneld waardoor de natuurlijk afstoot van pigmentcellen wordt bevordert. Dankzij deze innovatieve en hoogst effectieve werking worden  zichtbare resultaten behaald..”resurfacing” betekend: herstructureren van de huid,, waarbij het probleem van binnen naar buiten wordt aangepakt. Deze peeling werkt niet alleen oppervlakkig maar gaat ook de diepte in  met speciale werkstoffen.

Na de behandeling ziet u huid er mooi, licht rood, en strak uit. Na 2-3 dagen gaar u huid licht vervellen na 1 week ziet u het resultaat.Hierna heeft de 2 weken nodig om het probleem van binnenuit aan te pakken.

Het advies is om 3-6 behandelingen te doen om de 3 weken voor het optimale resultaat te bereiken, deze kuur kan 1x per jaar .Na de kuur kunt u deze behandelingen onderhouden om deze behandeling 1x per 2 maanden te doen.

Het is belangrijk om de huid voor te bereiden op de peeling met de producten van Ph Formula omdat er dezelfde werkstoffen inzitten als de peeling. Op deze manier bouwt de huid weerstand op. Na de peeling gebruikt u de producten om de huid te herstellen

Mela peeling 1x

Mela peeling 3x

Mela peeling 6x