In de salon zijn er extra maatregels i.v.m. het corona virus. Bekijk ze hier


De unieke combinatie  van actieve werkstoffen in de ph formula A.C.N.E. solutions zijn speciaal geformuleerd om de grootste symtomen van acne zoals comedonen, onderhuids ontstekingen en puistjes te genezen.

Het is ontwikkeld om 4 factoren die acne tiggeren op te heffen.

  •  verhoogde talgproductie en verstopte poriën
  • verhoorning
  • Aanwezigheid van acne-bacterie
  • Ontstekingen

Wat doet de peeling:

Tijdens de behandeling worden er zoveel mogelijk werkstoffen de huid ingebracht waardoor het de huid gaat vernieuwen. De peelings leveren revolutionaire resultaten op.

Wat is het verschil tussen Resurfacing en een chemische peeling

Een chemische peeling werkt puur aan de oppervlakte van de huid. De resurfacing werkt tevens dieper in het weefsel waardoor het zorgt voor een speciale formule formule waardoor werkstoffen  in de huid worden getrasporteert. Dit is “resurfacing” Het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen wordt aangepakt .Dezelfde dag van de behandeling voelt de huid strak aan . Na 2 of 3 dagen krijgt u een lichte vervelling. Na een week ziet u het resultaat van de peeling .Hierna  heeft u huid 2 weken nodig om het probleem van binnenuit op te lossen. De peeling wordt naar 3 weken herhaalt.Het advies is om de 3 weken 3-6 peelings te ondergaan voor het beste resultaat. Na een kuur volstaat een behandeling 1x per 2 maanden als onderhoud.

Het is belangrijk om u huid voor te bereiden op de peeling met de producten van Ph Formula omdat er de zelfde werkstoffen in zitten. Op deze manier bouwt de huid weerstand op en na de peeling  gebruikt u de producten om de huid te herstellen.

 

Acne resurfacing  1x

acne resurfacing   3x

Acne resurfacing   6x