Wimperpermanent

Wekenlang mooie gekrulde wimpers zonder wimperextensions De i-curl neemt ongeveer 20-25 minuten in beslag. En laat de ogen optisch veel groter lijken. Deze behandeling geeft de oogopslag een mooie natuurlijke uitstraling en laat u de wimpers enkele dagen voor de behandeling verven ziet u nog een mooier resultaat. Het effect van i-crul blijft wekenlang zichtbaar.…

Lees meer

Wimpers / wenkbrauwen verven

Waarom wimpers /wenkbrauwen laten verven * Als u lichte wimpers of wenkbrauwen heeft * Geeft meer uitdrukking aan het gezicht * Het blijft zitten als u zwemt of in de regen loopt * Het blijft 4 tot 6 weken zitten * Als u op vakantie gaat en geen mascara op wilt en toch mooie donkere wimpers wilt.

Wenkbrauwen epileren/waxen bijknippen en verven met henna

De wenkbrauwen worden geëpileerd of gewaxt. In de vorm die bij u past. Het verven met henna is anders dan gewoon verven. Het verft niet alleen de haren maar ook de huid. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller henna blijft 2 weken op huid zitten.

Wenkbrauwen modeleren

Wilt u mooie wenkbrauwen wilt u weten welke vorm het beste bij u past wenkbrauwen bepalen je gezichtsuitdrukking en uitstraling. We bespreken van te voren welk model het beste bij u past. We epileren of waxen uw wenkbrauwen in de juiste vorm.

Wenkbrauwen bijwerken

Zijn u wenkbrauwen al in de juiste vorm/model en hoeft er geen nieuw model in gemaakt worden. Dan hoeft u alleen de wenkbrauwen bij te werken.

medik8-wit-2
ph-formula-wit-50-2
caption-wit-50
i-meta-skincarte
revitalash-wit-50