Bestel je producten online

Medik 8   Beautiful skin for life

Hieronder kunt u direct producten bestellen en worden bij u thuisbezorgd.

Eye Cleanse €28,95
Waterproef eye make-up reiniger. De vetvrije formule met kalmerende kamille en korenbloem verzachten en voeden het gevoelige ooggebied. Verwijderd ook waterproef mascara.  
Gentle Cleanse €28,95
Een zachte effectieve schuimreiniger. Verwijderd vuil en onzuiverheden.
Crèam Cleanse €32.95
Crème reiniger die de huid reinigt  zonder de huid aan te tasten. Met amdelzuur om de huid  mild te exfoliëren. Verwijderen onzuiverheden. 
Surface Radiance Cleanse €29,95
Een reiniger die de huid grondig reinigt en porien verfijnd. Het heeft een exfoliërende werking en voorkomt onzuiverheden. De huid voelt zacht en fris aan.
Daily Refresh Balancing Toner €29,95
Een zachte alcoholvrije lotion met veel actieve werkstoffen die de huid verzorgt en verfrist.
Press & Glow Toner €36,50
Een milde exfoliërende toner die ook geschikt is voor de gevoelige huid. Medik 8 press&glow bevat Pha zuren die enkel het huidoppervlakte exfoliëert en hydrateert. Het bevat vijgcactus extract wat huidvernieuwing stimuleert. Aloë Vera kalmeert en verzacht de huid.De toner mag na de reiniging 2x per dag gebruikt worden.
Press& glow Toner refill €28,95
Lipid Balance Cleansing Oil €28,95
Een ultra zachte reiniger die onzuiverheden oplost en er voor zorgt dat de (gevoelige) huid hydrateert en gaat stralen. Ook geschikt voor het verwijderen van waterproef make-up.
Micellair mouse €28,95
Een zeer milde reiniger met een hydraterende werking. Vuil en make-up worden verwijderd. Ook geschikt voor de gevoelige huid.
Blemisch SOS €41.00
Deze gel is ontwikkeld voor gebruik op plaatselijke ontstekingen voorkomt uitbraken van puistjes. Hierdoor verdwijnen ze binnen een paar dagen.
Blemisch control pads €43.50
Effectieve behandeling gericht op uitbraken van ontstekingen. Exfolieërd het oppervlak van de huid en verwijderd ongewenst vuil en olie.
Balance Moisturiser& Glycoolic acid Activator €61.95
Crème om te hydrateren en remt ontstekingen terwijl glans en olie productie worden gecontroleerd. Deze werking bevat pre- als probiotica om de ontwikkeling van goede bacteriën te bevorderen waardoor ontstekingen verminderen en talg wordt gereguleerd.
Clarifying foam €34.50
Een anti-bacteriële, schuimende reiniger die overtollig  talg, onzuiverheden en make-up zacht verwijderd zonder dat de huid uitdroogt. Verbeterd de huid textuur en kalmeert de huid. Ideaal voor vette, acne en probleemhuiden.
Pore cleanse gel intense €34,50
Verwijderd onzuiverheden op de huid. Reinigt tot diep in de poriën en hydrateert.
Pore refining schrub €41,00
Een romige dubbelwerkende schrub die gebruik maakt van een krachtig complex van fysische exfolianten. Door de ingredienten salicylzuur en  amandelzuur lossen diepzittende onzuiverheden op en worden de poriën verfijnt.
Charcoal mask €61,95
Dit masker reinigt de huid intensief en zorgt ervoor dat de poriën minder zichtbaar worden. De huid wordt gehydrateerd en beschermd .Dit masker bevat ook hylaluronzuur dat voorkomt dat de huid uitdroogt en vult de huid op. Het zorgt voor een zuiverende, stralende en fijne huid.
Pore minimising tonic €64,50
zuiverende tonic die de huid helpt te verfijnen en te vernieuwen, de huid wordt zacht en gaat stralen.de huidtextuur en huidtint verbeterd  waardoor je een egale  tint krijgt. gebruik de tonic 2x per dag na de reiniging niet rondom de ogen te gebruiken
Ultimate recovery intense €58,95
Rijke en herstellende crème voor de droge/gevoelige huid .Of te gebruiken na een intensieve behandeling. Deze crème is uitstekend geschikt na een behandeling zoals peelings, dermabrasie, microneelding omdat het het genezingsproces van de huid stimuleert. De crème hydrateert ,beschermd en stimuleert het genezingsproces van de huid .Roodheid en irritaties worden verminderd en de huid gaat weer  zacht en soepel worden.
Ultra recovery bio cellulose mask €74,95
Is een vliesmasker die verzachtend en voedend werkt.Het  bevat hylaluronzuur waardoor het als vochtbinder  en een intensieve hydratatie geeft aan de huid.Ook bevat dit masker hoog geconcentreerde  minaralen.
H.E.O mask €69,95
HEO is meest hydrateerend masker ooit .Het geeft een 2-staps diep hydrateerend effect.Dit masker blijft snachts werke.Het masker is opgebouwd uit 3 elementendie zorgen voor hydratatie. Doordat het masker in de avond wordt aangebracht en gedurende de nacht zijn werk doet is het HEO mask het perfecte product om maximale hydratatie te behalen.In de ochtend ziet en voelt de huid er gehydrateerd uit, En voelt het soepel! Het is perfect voor degene met een droge en vochtarme huid of als je op zoek bent voor een boost voor de huid.
Brightening powder Cleanse €54,95
medik 8 brightening powder cleanse is een verhelderende micro schrub cleanse in powder vorm. Met fysieke micro exfoliatoren. Natuurlijke bamboe en polyhydrooxyzuur zorgen voor een diepere afschilvering. De dagelijkse gezichtsreiniger stimuleert het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid en maakt de huid gladder en stralender.
White Balance Brightening serum €57,95
intensief verhelderend serum waardoor.pigmentatie wordt geminimaliseerd. De huid krijgt een gelijkmatige teint. De algehele uitstraling van de zonbeschadigde huid verbeterd.
Calmwise Soothing cleanser €37,95
 Een zachte schuimende reiniger die speciaal is voor een huid die gevoelig en roodheid heeft. Onzuiverheden en mak-eup worden op een milde manier verwijderd. De huid wordt gekalmeerd en gehydrateerd. Ook geschikt voor de couperose huid
Calmwise Serum €42,95
 Een anti roodheid serum..Die de huidverzacht en kalmeert. De huidbarriere verbeterd en de roodheid van de huid verminderd zichtbaar.
Calmwisse Colour Correct €63,95
Een anti roodheid crème .Die direct roodheid van de huid camofleert. De huid wordt verkoelt en verzacht. De doorbloeding van de huid wordt verbeterd. Deze creme is ook voor de couperose huid.
Vitamine C Producten
C tetra Eye €34.95
is een eye serum voor de gevoelige oog huid. Revaliseert en verzacht de fijne lijntjes. Verhelderd het gebied rondom de ogen. De.snel absoberent oogserum is een droge olie structuur .Het product heeft een antioxidant werking door de combinatie van vitamine C en vitamine E.
C Tetra €51.00
 Een licht serum met vitamine C .Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.Voor een stevige huid en verzacht de fijne lijntjes.Het geeft een verhelderende en egaliserend effect op  de huid. De huid wordt beschermd tegen de zon en luchtvervuiling.
C tetra intense €73,95
Met 14% stabiele vitamine c is deze geschikt voor de rijpere huid.Dit serum is voor de huid die is gewend aan vitamine C.Het helpt tegen  beschadigingen van de huid om deze te herstellen.Het maakt de huid stralend.Het stimuleert de huid bij de aanmaak van collageen.Hersteld de elasticiteit en het vochtgehalte van de huid.Het serum bevat vitamine E wat er voor zorgt dat de werking van vitamine c versterkt en geeft de huid gedurende 12 uur een boost met vitamine c.Maakt de huidskleur egaler en geeft de huid een boost .Deze vitamine c serum mag ook rondom de ogen gebruikt worden.
C Tetra cream €57,95
Frisse gel creme die uitermate geschikt is als je wil kennismaken met vitamine C. Deze creme bevat vitamine c en hylaluronzuur .De vochtinbrengende creme zorgt ervoor dat de huid wordt gehydrateerd en hersteld wordt.

Het stimuleerd collageen en beschermd de huid de huid tegen vrije radicalen De vermoeide huid krijgt weer energie.De creme is geschikt voor alle huidcondities.

Daily  Radiance Vitamine C €73.95
 Een creme met een spf 30.Die de huid beschermd  tegen uv straling en vrije radicalen. Om de huid te beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering.Het hydrateerd de huid, maakt huid steviger en geeft een gezonde glans op de huid.
Pure C15 serum €72,95
Pure c15 is een uitzonderlijke gestabiliseerde formule.Die bestaat uit 15% puur ascorbinezuur .De vitamine c serum bied een antioxiderende bescherming om de vroegtijdige tekenen van huidveroudering te helpen  te voorkomen. Het complex geeft een boostaan hetnatuurlijke afweersysteem van de huid.
Super C30  serum €79,95
 Een anti-aging serum dat 30% vitamine c bevat.Daarnaast bevat het vitamine E en kurkuma.Het serum beschermd.Verminderd de fijne lijntjes en stimuleert de collageen aanmaak van de huid.Het geeft een verhelderd d huidteint.
Super C30 intense €82,50
Dit is het meest krachtigste serum van medik 8.Het bevat een krachtig antioxidant.Waardoor de huid wordt beschermd, het verminderd rimpels, en het stimuleerd collageen.Door het serum krijgt de huid een boost waardoor je een mooie glans op de huid krijgt.
Vitamine A
Retinol eye €36,95
Krachtige nachtserum voor de ogen. Dit is serum is niet vet. Fijne lijntjes en rimpels worden verminderd en het versnelt de natuurlijke afschilvering van de huid.
Retinol 3TR €43,95
Is een lichte  vitamine A nachtserum. Tekenen van veroudering worden bestreden en de huid wordt verstevigd door stimuleren van collageen.Het serum bevat hylaluronzuur hierdoor verminderd fijne lijntjes.verminderd huidirritatie, en de porien worden verfijnt.
Retinol 3TR intense €48,50
Een serum die sterker is als de normalere versie van 3tr.Het verschil tussen de 3tr en de 3tr intense is dat de werkstof climbazole is toegevoegd.Hiervan is bewezen dat het de anti veroudering versterkt zonder dat het irritaties verhoogd.Daarnaast bevat het squlane dat zorgt ervoor dat de huid diep gehydrateert wordt en ervoor zorgt dat de huid zacht en glad blijft.
Retinol 6 Tr €57,95
Retinol 6TR intense €61,95
Bevat een hoge concentratie van vitamine A Het ondersteund het herstel van de huid gedurende nacht. Rimpels verminderen en de huid wordt egaler en gladder. Het verfijnt de poriën verfijnen,Het  hydrateert en verbeterd de huidstructuur.

Retinol moet langzaam worden opgebouwd.Je begint eerst met de retinol 3tr en bouwt het daarna op met een hogere retinol.De eerste 2 weken 2x per week, daarna 2 weken om de dag.Als dat goed is gegaan mag het serum elke nacht.

Retinol 10TR €64,50
 Een licht absoberent nachtserum die helpt dat de huid hersteld wordt gedurend nacht.Het stimuleert de aanmaak van collageen en verhoogt hydratatie in de huid.De rimpels en pigmentvlekken worden verbeterd.De structuur van de huid wordt egaler.
Retinol 10TR intense €69,95
 Het krachtigste retionol serum van medik8.De formule bestaat uit 1% retinol en vitamine E .Retinol zorgt voor aanmaak van collageen.Door de celvernieuwing verminderd het de pigmentvlekken.De huidstructuur is daarom egaler geworden.En fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar.

 

Hiervoor eerst de 3tr en de 6tr retinol gebruiken daarna wordt geadviseerd pas aan de 10tr te gaan gebruiken.

Laat retinol eerst aan de huid wennen.

De eerste 2 weken 2x per week daarna, 2 weken om de dag.Daarna als het goed gaat mag het serum elke dag.

Night Ritual vitamine A creme €64,50
Een nachtcreme met 0,2% retinol.Deze creme ondersteund regeneratie van de huid. Verstevigd de huiden beschermd de huid tegen vroegtijdige huidveroudering.Het hydrateerd en herstelt de huid.De poriën worden gereinigd.Gebruik de creme de eerste 2 weken 2x per week Daarna 2 weken om de nacht.Daarna als het goed gaat elke nacht.
Crystal retinal 1 €59,95
Is het mildste serum binnen crystal retinal. Het bevat 0,01% ingekapelde retinal.Deze variant is goed voor mensen die willen beginnen met vitamine A of voor een zeer gevoelige huid hebben.Retinal zorgt maar liefs voor 11x sneller resultaat dan met retinol. Dit serum is voor de nacht.Hydrateert de huid en maakt de huid steviger.Het gaat de onzuiverheden tegen.E zorgt ervoor dat de fijne lijntjes en rimpels verzachten.

 

Crystal retinal 3 €63,95
Een vrij mild serum het bevat 0,03% retinal.Het serum is goed voor mensen die beginnen met retinol of al milde retinol gewend zijn Retinal zorgt maar liefs voor 11x sneller resultaat dan met retinol.Dit serum is alleen voor de nacht. Het hydrateert de huid en maakt de huid steviger.Het gaat onzuiverheden tegen verzacht de huid en verminderd rimpels en fijne lijntjes.

 

Crystal retinal 6 €69,95
Een stabiele retinal nachtserum met de nieuwe generatie van vitamine A.Waarbij retinal zorgt voor

maar liefs 11x sneller resultaat dan met retinol.

Deze textuur zorgt ervoor om de huid te voeden en te herstellen.De tekenen van huidveroudering worden aangepakt Het stimuleerd de collageenproductie en wordt geactiveerd.Het verzacht de huid en verminderd rimpels en fijne lijntjes.Het is ook geschikt voor een doffe en vermoeide huid. Werkt ook tegen pigmentatie en acne.

 

Retinal moet opgebouwd worden.

1e week om de 3 nachten

2e week om de 2 nachten

3e week om de nacht

4e week elke nacht

Retinal kan alleen gecombineerd worden met een nacht creme die geen retinol bevat.Zorg voor extra bescherming overdag met een dagcreme die een spf 30 bevat.

Crystal Retinal 10 €89,95
 Het sterkte serum binnen de crystal retinal. Retinal zorgt ervoor dat het maar liefs 11x sneller werkt dan retinol. Tekenen van huidveroudering worden aangepakt.En je krijgt jeugdige uitstraling.Dit nachtserum is ideeaal voor ouder wordende huid, doffe en vermoeide huid De huid wordt gehydrateert,en het stimuleert de collageenaanmaak.

Retinal kan alleen gecombineerd worden met een nachtcreme die geen retinol bevat,Zorg voor extra bescherming overdag met een dagcreme die een spf 30 bevat,

 

 

Advanced dag spf 30 €62,95
Een hydrateerde dagcreme die een spf 30 bevat,het helpt vroegtijdige huidveroudering te verkomen .Deze creme bied bescherming tegen vervuiling, infrarood, blauwlicht, uv straling en vrije radicalen.De creme voelt licht aan en laat geen waas achter en trekt goed in.
Advanced day eye protect €58,95
Hydrateerd en anti-aging oogcreme met een spf 30.Om de huid rondon de ogen goed te beschermen

De oogcreme helpt de schadelijke gevolgen van uv straling, infrarood en vervuiling te verminderen en pakt huidveroudering  waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

Pysical sunscreen €64,50;
Een zonnecreme voor het gezicht met een factor 30.
Advanced nacht restore €64,50
Deze nachtcremeis een rijke voedende creme die de huid hersteld en bied ultime hydratatie van de vermoeide huid.Deze creme heeft een natuurlijke geur.Is geschikt voor een droge en gevoelige huid.
Advanced night eye €53,95
Is een oogcreme met retinol voor de nacht.Is een rijke maar snel intrekkende oogcreme.De huidstructuur wordt verfijnd en de fijne lijntjes en rimpels worden verzacht hydrateert.

Werkt tegen donkere kringen, en verhoogd de aanmaak van collageen.

lippen
Muntiny €34,95
lippenbalsem op basis van squlaan waardoor de  lippen worden herstelt en daarna gevoed.De lippenbalsem vult de verloren lipiden aan om de lippen op een natuurlijke genezing te ondersteunen.De lippen blijven mooi gehydrateert, de lippen  voelen zacht en soepel aan waardoor de lippen langduurig worden gehydrateert.

Ogen

eye lift peptides €48,95
Medik8 eyelift.Is een oogserum voor de fijne lijntjes en rimpels.Deze oogcreme is geschikt voor alle huidcondities.De eyelift is speciaal voor rondom de ogen en ook boven de ogen.Het verminderd fijne lijntjes, hydrateert en verstevigd de huid stimuleert collageen en ook fijn product om te gebruiken als  mak-up basis.
illuminating eye balm €48.50
 Een getinte oogcreme die de doffe en vermoeide ogen verhelderen, en wallen en donkere kringen minimaliseert. .et verfrist  de ogen dankzij de natuurlijk minarale pigmenten.Ook geschikt voor alle huidcondities.
Boost/peptides
Hydra8 B5 €48,95
Een intensief hydrateerent serum.Is een krachtige formule die de diepere lagen van de huid een hydratatie boost geeft .Hydrab 5 bevat diverse hylaluronzuur.Vitamine b 5 versterkt het vochthoudende vermogen van het serum. Vernieuwd en stimuleert de huidcellen.
Hydra8 B5 intense €62,95
Is een intensievere versie van de hydrab5.Deze is krachtiger gemaakt en heeft 3 voedige hydrateerende werking Zelfs de meeste droge of uitgedroogde huiden zullen van binnenuit weer gehydrateerd worden.Het serum zorgt dat het vochtbalans van de huid op pijl blijft.
Liquid peptides 66,96
Verminderd tekenen van huidveroudering en maakt de huid steviger.De formule bestaat uit 30% peptides en maakt de huid steviger,die de aanmaak van collageen stimuleren, en hydrateert de huid,
Breng het serum 2x per dag aan op een gereinigde huid. gebruik 6 druppels van het serum voor de huid .Laat product intrekken voordat de cremë wordt aangebracht.
Clarity peptides €64,50
Is een krachtige serum dat voor een heldere en stralende huid zorgt .De formule verminderd roodheid, vlekken, onzuiverheden, en kalmeert de huid. En reguleert de talgproductie zodat het nieuwe onzuiverheden voorkomt. Het bevat ontekingsremende  ingrediënten. De hylaluronzuur zorgt ervoor dat het vocht wordt vastgehouden in de huid.

Breng het serum 2x per dag aan op een gereinigde huid en laat het serum intrekken voordat de crëme wordt aangebracht.

Copper PCA peptides €86,00
Is een revolutionair ant-aging serum, met een antioxdatieve werking. Het beschermd de huid tegen huidveroudering en ook verstevigd het de huid van binnenuit om lijntjes en rimpels te verminderen .Voor een gladde, jeugdige uitstraling .Het hydrateert ,verzacht, en lift de huid.

 

Breng het serum 1x per dag aan op een schone huid.1 pompje is voldoende voor het hele gezicht .Dit product mag niet rondom de ogen.

Bakuchiol peptides €64,50
Helpt rimpels en fijne lijntjes te verminderen en verbeterd de huidstructuur. Het serum verzacht en kalmeert de huid, zodat irritatie en roodheid in de huid vermindert.

Bakuchiol is een ingrediënt  dat als plantaardig ingrediënt wordt gezien als vervanging voor retinol.

Lichaam

Nourishing body creme €42,95
Is een rijke en snel intrekkende body crëme.

De formule bied de een hydrateerende werking op de huid. De huid wordt er zacht en soepel van, en blijft niet op de huid plakken .Het hersteld de huidbarriere van de huid.

Hand en nail creme €61,95
Een rijke en niet vette handcrëme. Die beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf De hylaluronzuur en vitamine b hydrateren de handen diep De Aloë Vera kalmeren en verzachten de handen.
smooth body exfoliating kit €66,50
Is een kit voor iedereen die last heeft van een droge en ruwe huid. Zowel de schrub als de lotion bevatten exfolianten om de huid gladder en zachter te maken.

Medik8 bodyschrub: Bevat een combinatie van chemische en mechanische exfolianten het werkt goed tegen een droge en schilferige huid en zorgen ervoor dat de huid zacht en soepel gaan aanvoelen.

Medik8 body lotion:De bodylotion bevat hydrateerdende voedingsstoffen waardoor de huid zachter en gladder gaat aanvoelen.

Medik8 Body mitt: Geeft een milde schrub effect .En is ideeaal voor plaatselijk verwijderen van schilfers en droge plekken.

By medik 8
R-retinoate €169,95 
is een award winnende luxe moisturizing voor het gezicht. De formule trekt snel in en gaat huidveroudering tegen. De fijne lijntjes en rimpels worden verzacht. hele huidbeeld wordt verbeterd, verminderd pigmentatie.

Bevat hylaluronzuur: heeft intensieve hydrateerende  werking

Vitamine A: verhoogt collageen, voor een gladdere huid

Vitamine C: stimuleert, collageen beschermd de huid, verhelderd de huidteint

Vitamine E: kalmeert, en beschermd de huid.

r-Retinoate intense €210,00

Is een luxe anti-aging cremë .Deze cremë bevat 2 soorten vitamine A.Deze formule is een ultieme wapen tegen huidveroudering.De huid wordt intensief gevoed, gehydrateert, verhoogd collageenaanmaak ,en verhoogt aanmaak van elastine.Dit revolutionaire product werkt 11x sneller dan retinol en is 8x zo krachtiger.

Dit product bevat peptides en worden langzaam aan de huid afgegeven en zorgen voor een maximale werking,  hylaluronzuur zorgt dat de huid gehydrateerd blijft

r-Retinoate day/night Eye Serum €99,95
Een zeer effectief serum voor de ogen.Die daardoor de tekenen van huidveroudering vervagen.Het belangrijkste ingrediënt is retinyl dat ervoor zorgt dat lijntjes worden verminderd. Pigmentvlekken vervagen en de huidstructuur wordt hierdoor verbeterd. De huid rondom de ogen krijgen een vitale en frisse uitstraling Dit product kan ook worden gebruikt bij gevoelige huid

 

Dit oogserum is voor de ochtend en avond

Calmwisse kit €35,00

Is een set met producten voor de gevoelige huid

Calmwisse Cleanser 40 ml

Calmwisse Serum 5ml

Calmwisse Correct 15 ml

Virually poreless kit €35,00

is een set met producten voor de huid die de porien willen verfijnen

Pore gel Cleanser  40 ml

Pore Tonic 30 ml

Refining Moisturizing 15 ml

Clear skin kit €29,95
Is een set die speciaal is voor de acne gevoelige huid

Clarifying Foam 40 ml

BlemischeSos 5ml

Balance Moisturiser 15 ml

CSA philosopy kit €132,00
Gentle cleanse 40 ml €9,95
Surface radiance cleanse 40 ml

C tetra 30 ml

Advanced Day Total Protect 50 ml

Retinol 3TR intense 15 ml

CSA  philosopy eye kit €69,95
Eye &lip cleanser 40 ml

C_tetra eye 7ml

Advanced day Total protect  15 ml

Retinol eye 7ml

Travel size

Clarifying Foam 40 ml €9,95
Clarifying Foam 40 ml €9,95
Calmwisse Cleanser 40 ml €9,95
Surface Radiance  Cleanse 40 ml €10,50
Micellar Mouse 40 ml €10,50

Heeft u vragen over de producten of wilt u een huidadvies. Kunt u contact met mij opnemen of een online huidadvies aanvragen..
De producten kunnen in de salon worden gehaald. Of worden vanaf € 100,00 gratis verzonden. Anders kost het €3,50.

U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer Nl12 abna 0579848981 of het is ook mogelijk om het via tikkie te betalen. Voor vragen kunt mailen naar info@beautysalondana.nl of bellen naar het nummer 06-47956172

Bestel online

Bestelformulier