In de salon zijn er extra maatregels i.v.m. het corona virus. Bekijk ze hier


Namate onze huid ouder gaat worden heeft de huid meer voeding en werkstoffen nodig. Als de huid droog is  heeft de huid meer hydratatie nodig. We passen de speciale masker aan op u huidconditie. De speciale maskers zijn verijkt met minerale en voedende ingrediënten. De maskers zorgen voor:

  • Geven een intensieve hydratatie waardoor de droge huid wordt gekalmeerd
  • Stimuleert de genezing van de huid
  • Bevat hylaluronzuur waardoor de huid intensief wordt gehydrateerd
  • geeft een boost en oppeper voor de huid

De verschillende maskers

Age Dyfying Mask   €17,50

Dit is een peel off masker die er voor zorgt de elasticiteit van de huid te verbeteren, collageenproductie te stimuleren en de afbraak van collageen te verminderen. En beschermd de huid tegen vrije radicalen en de huidteint verbeterd.

Adcivated charcoal mask €17,50

Een masker dat de huid onhult met houtskool om de teint te verhelderen en te verfijnen.De zuiverende poeder wordt geactiveerd met water en veranderd en veranderd in een  koel, frisse gelmasker. Het masker verwijderd onzuiverheden waardoor je een gladde ,heldere gezuiverde huid krijgt.

Ultimate Recovery bio-cellulose Mask €17,50

Een verzachtend en voedend vliesmasker en voor een huid die een hydratatie boost nodig heeft. Het hersteld,voed,verkoeld de huid. De huid wordt meteen gehydrateerd.Het bevat hylaluronzuur  wat er voor zorgt dat de huid en intensieve hydratatie krijgt,

Radiance Mask  €17,50

Een luxe verhelderend , verhelderend masker. Om een mooie glans te geven aan de doffe huid.dit masker wordt toegevoegd aan een facial om de problemen van pigment aan te pakken. En zorgt voor direct resultaat.

De makers zijn ook voor thuis gebruik zijn per stuk  te koop in de salon of worden naar u toegestuurd. Voor meer informatie over welk masker het beste past bij u huid conditie kunt u contact met mij opnemen